Min side
FAQ's
Drift og forvaltning

Bør jeg ha en vedlikeholdsavtale på WordPress?

Hasse Andre
3. februar 2024
Alle artikler

1. Hva er en vedlikeholdsavtale

En vedlikeholdsavtale kan inneholde forskjellig fra nettside til nettside, men i bunnen av alle avtaler så foreligger det at et selskap som kan WordPress kjører alle oppdateringer av WordPress, maler og plugins for deg. Altså holder din nettside oppdatert og trygg. På den måten unngår du problemene som kan dukke opp ved oppdateringer.

WordPress vedlikeholdsavtale kan også inneholde hosting / webhotell, domene, SSL/HTTPS, Virus / Malware sjekk, sikkerhetssystemer, avanserte backup-løsninger, staging-system og ikke minst support på nettsiden. Her finnes det ingen grenser på hva en avtale kan inneholde.

2. Hva er et minimum?

Som et minimum på en vedlikeholdsavtale så bør backup og oppdateringer ligge i avtalen, det er her det ofte går galt for de fleste. Det er veldig enkelt å tykke på oppdater og håpe at oppdateringen går bra, og i de fleste tilfellene så gjør de det. Men hva når den ødelegger nettsiden din fullstendig? Har du husket å ta backup? Har du kompetansen for å reparere nettsiden? Hvis ikke, hva vil det koste meg å få den ordnet hvis det er mulig?

3. Hva får du hos oss?

I våre WordPress vedlikeholdsavtaler finner du alt fra den enkle med backup og oppdateringer samt en månedlig rapport på alt som er utført på nettsiden, til de som har avanserte behov innen sikkerhet, backup og hosting. Du kan lese mere om våre avtaler her.

Vi skiller på de som har kun en WordPress nettside og de som kjører WooCommerce netthandel. Dette er fordi de som har netthandel ofte har større behov enn de som kun har en nettside.

4. Hva koster en WordPress avtale?

Hos oss så koster det fra Kr 750,- /mnd og oppover for en WordPress vedlikeholdsavtale og du kan selv velge om du ønsker å betale hver måned eller hvert år. Du vil også få tilgang til vårt kontrollpanel hvor du hele tiden kan se dine avtaler, priser og laste ned backup selv.

Vi har ingen bindingstid, så du står fritt i å si opp avtalen hvis den ikke er som du hadde tenkt.

Har du en nettbutikk på WordPress og WooCommerce, så må vi ta en gjennomgang av nettsiden og deg før vi fastsetter en pris, dette er fordi hver nettbutikk lever sitt eget liv og har ulike behov.

5. Hvorfor velge oss?

Vi mener at vi kan levere en av Norges beste avtaler på WordPress vedlikehold til en svært gunstig pris, vi har veldig lang erfaring med WordPress og kan snu oss raskt om noe skulle skje. Ettersom dette er et område vi satser på, så har vi alle verktøyene for at du skal få en så problemfri hverdag med nettsiden din. Vi lover en kunde-support som overgår alt annet.

6. Jeg ønsker å drifte nettsiden selv

Det er selvfølgelig helt greit det også, men da tar vi med noen enkle tips til deg som du bør følge.

  1. Ha gode rutiner på Backup
  2. Kjør aldri oppdateringer før du har backup
  3. Avvent gjerne noen dager før du tar de største oppdateringene
    1. Når det kommer store oppdateringer, så er det ikke sikkert maler og plugins er klargjort for dette enda
  4. Benytt gjerne et staging-system når du vedlikeholder nettsiden din

Uansett hva du måtte velge å gjøre, husk gode rutiner på backup! 

Ønsker du å teste våre løsninger en måned? Trykk her og velg din avtale i dag. (Ingen bindingstid)

chevron-downarrow-left