Spar kr 350,- hver måned på drift og forvaltning! Les mer

Hvordan sette en statisk forside i WordPress

Vi hjelper deg i gang med WordPress med enkle veiledninger.
Wordpress hjelp

Når du har installert en WordPress nettside så ønsker du ofte å sette en egen statisk forside og en egen side for innlegg. I dette innlegget viser vi deg hvordan.

Leserinnstillinger

Noen ganger så ønsker du å legge en statisk side som forside i WordPress og andre ganger ønsker du å vise den som en ren blogg.

Forsiden din viser

Her kan du sette WordPress til å vise dine siste innlegg eller sette en statisk side til forside. Hvis du huker på “Dine siste innlegg” vil dine blogginnlegg vises på forsiden. Velger du derimot “En statisk side” så kan du velge fra rullegardinen hvilken side som skal være din forside. Også setter du din blogg-side til “Innleggsside”

Innleggssiden viser maksimalt

Her setter du hvor mange innlegg som skal vises på innleggssiden. Setter du for eksempel 10 innlegg, og du har 11, så vil det mest trolig dukke opp en mulighet for å bla til side to osv hvis ditt tema støtter dette.

Her kan du også velge hvor mange innlegg som skal vises og hvor mye innhold som skal vises i RSS hvis du benytter dette.

Synlighet for søkemotorer

Dette er et veldig viktig punkt! Hvis du ønsker at nettsiden IKKE skal indekseres av søkemotorer (Gjelder ofte under utvikling av nettside) så kan du markere på denne, og det er da opp til den enkelte søkemotor om de indekserer eller ikke.

NB: Husk at denne skal ALLTID være av på en live side!

Husk å “Lagre endringer” før du går videre.

Kategori / Stikkord

cart