Spar kr 350,- hver måned på drift og forvaltning! Les mer

Kontaktskjema for WordPress

Nå du lager eller har en nettside, så ønsker du kanskje å ha et kontaktskjema eller en mulighet for å melde på et nyhetsbrev osv.. Da har du veldig mange å velge mellom, men vår favoritt er...
Wordpress kontaktskjema

Nå du lager eller har en nettside, så ønsker du kanskje å ha et kontaktskjema eller en mulighet for å melde på et nyhetsbrev osv.. Da har du veldig mange å velge mellom, men vår favoritt er Fluent Forms.

Fluent Forms har det meste

Om du trenger et enkelt kontaktskjema, eller en mer avansert form med flere steg, så løser Fluent Forms det på en enkel måte. Denne utvidelsen har et administrasjons-panel som er enkelt å benytte uten at det blir for komplisert.

For de som ikke er så drevne innen utvikling og WordPress, så vil du raskt bli glad i denne utvidelsen, da den er enkel på overflaten, men kan bli et virkelig udyr hvis en dykker ned i utvidelsen og mulighetene den har. Som sagt, du vil fort finne deg til rette her uten noe særlig kunnskap.

Varsler til deg og avsender

Det er veldig enkelt å lage varsler i Fluent Forms, du kan velge hvem som skal ha varsel og hvilken varsel de skal få. Her er det dynamiske felter, så du kan enkelt hente inn data som dine kunder har skrevet inn i formen i e-postvarsel. Dette gjør at du kan lage nokså avanserte varsler både til admin og kunden.

Du kan også sende varsler til andre systemer som Slack og Trello hvis du ønsker dette.

Integrasjoner

0 problem! Fluent Forms kan integreres mot mange systemer (Krever da PRO), men vi kan nevne MailChimp, Fluent CRM, Ninja Tables, WP Social Ninja, Google Sheet for å nevne noen.. Dette er fine integrasjoner i forhold til nyhetsbrev osv..

Opprette brukere eller innlegg

Med PRO versjon kan du enkelt opprette en WordPress bruker automatisk ved innsending, eller hva med å tilby gjesteinnlegg fra dine lesere? Da kan en kunde skrive et innlegg via kontaktskjema og når det blir sendt inn, så blir det liggende som kladd til du har gått igjennom det og godkjent det.

Hvorfor liker vi Fluent Forms

Vi liker det for den er enkel i bruk, den har nesten ingen begrensninger og den har integrasjoner som vi liker. Vi benytter Fluent Forms sammen med Fluent CRMNinja TablesFluent Support og WP Social Ninja. For oss så er det avgjørende at vi har systemer som snakker sammen og gjør hverdagen enklere og får ting gjort via automatikk. Men disse utvidelsene så får vi et sømløst opplegg fra kontaktskjema, support sak og CRM system med automatiserte e-post utsendelser.

Sluttord

Vi vet det finnes veldig mange fine utvidelser for kontaktskjema, men vi har ikke funnet en løsning som dekker alle våre behov. Fluent Forms er enkel i bruk for de som ikke er godt etablert i WordPress verden og avansert nok for oss som driver med utvikling.

Kategori / Stikkord

Kategori:
Stikkord:
cart