Min side
FAQ's
Alle kunder

Norges Hytteforbund representerer over 370 foreninger og 35ooo medlemmer

Norges Hytteforbund (NHF) har siden etableringen i 1971 arbeidet med hyttepolitiske saker og har vært en viktig høringsinstans i saker relatert til hytter fra myndighetenes side. De representerer over 370 medlemsforeninger og 35ooo medlemmer. Av disse er 6000 personlige medlemmer.

Relansering av nettsiden

Vi fikk i oppdrag om å utbedre en del funksjoner på nettsiden som for eksempel "Pluss innhold" hvor du må være medlem av Norges Hytteforbund for å lese innholdet. Det var også en del andre ting på nettsiden som ikke fungerte optimalt.

Vi ble enige om å starte med blanke ark og utvikle nettsiden fra bunnen av. På den måten kunne vi slette en rekke utvidelser og utvikle funksjonaliteter direkte inn i nettsiden uten hjelp av utvidelser som må oppdateres og som kan gjøre at nettsiden feiler og blir utrygg.

Trenger du en ny nettside eller friske opp en eksisterende? Se våre tjenester her.

Drift av nettsiden

Vi har også siden den gang driftet nettsiden og passet på at alt fungerer som det skal og holdt den oppdatert og trygg. Vi har også utvidet funksjonaliteten på nettsiden over tid.

Trenger du profesjonell drift av din nettside? Slippe å bekymre deg over tekniske ting og heller fokusere på deres kjerneverdier? Bestill drift i dag.

Norges Hytteforbund

Kunde

Norges Hytteforbund

År

2021

Nettside

chevron-downarrow-left