Spar kr 350,- hver måned på drift og forvaltning! Les mer

Profesjonell nettside – Hva koster det?

Det å få noen som driver profesjonelt med å lage en profesjonell nettside koster penger, men da får du også en plattform med en grunnmur som kan utvides videre, samt at den er optimalisert i alle ledd.
Hva koster en profesjonell nettside

Det å få noen som driver profesjonelt med å lage en profesjonell nettside koster penger, men da får du også en plattform med en grunnmur som kan utvides videre, samt at den er optimalisert i alle ledd.

Profesjonell nettside – Hva får du?

Vi kan kun snakke for oss selv, men hos oss får du først og fremst en nettside som er optimalisert i alle ledd, alt fra skjematisk riktig utviklet, SEO optimalisert i forhold til stuktur og ikke minst en nettside som er enkel å benytte for redaktører i din bedrift. Vi forsøker i så stor grad å unngå å benytte mange utvidelser, da vi vet at det påvirker hastighet og feilkilder.

Design og Responsiv

Selvfølgelig skal designet være bra og den skal fungerer på alle digitale plattformer. Og det er en selvfølge at det skal være så enkelt for dine besøkende å finne informasjon eller gjøre en handling på nettsiden.

Stuktur og forarbeid

Noe av det viktigst vi gjør når vi skal utvikle en profesjonell nettside, er arbeidet vi benytter før vi starter utviklingen. Dette kaller vi struktur og forarbeid. Her oppretter vi flytskjema og sidekart for å finne den mest optimale strukturen på nettsiden, på den måten kartlegger vi hva som er viktig for dere og hvordan nettsiden skal legges opp i forhold til SEO og brukeropplevelse.

Fargevalg og fonter må også tas hennsyn til, og vi oppretter alle våre nettsider med globale farger, tekststørrelser osv slik at det er enkelt å endre farger og størrelser på et sted og du slipper å redigere hver enkelt side.

Ligger det et godt forarbeid i bunn, så vil utviklingen gå langt raskere og du vil raskere få et bedre resultat av nettsiden. Hvis en bare begynner uten noen plan, så blir det ofte mye mere arbeid, samt at en ikke får optimalisert nettsiden på en bra måte.

Demo sidekart
Demo sidekart

Hva koster en profesjonell nettside?

Dette er det selvfølgelig veldig vanskelig å svare på, da alle nettsider er unike og vi kjenner ikke til omfanget av nettsiden. Men vi kan si at profesjonell nettside med 5-6 underside, kontaktform, grafisk design, universell utforming og optimalisert for SEO koster fra 20-30 000,- og oppover til flere 100 000,- Da får du en nettside som du kan bygge videre på og leve med i mange år fremover.

Trenger du en profesjonell nettside?

Vi står klare til å hjelpe deg, og det er helt uforpliktende å få et pristilbud fra oss. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi se om vi kan være en solid partner for din profesjonelle nettside.

Kategori / Stikkord

Kategori:
cart